Palaestra

Manieren om je uitstraling te verfrissen

Manieren om je uitstraling te verfrissen

Geplaatst op

Een lange werkweek, kinderen, uitjes met vrienden of familie: je agenda kan voor je het doorhebt overvol zitten. De hele week vliegen geeft veel stress en dat is niet goed voor je gezondheid. Gelukkig kun je met verschillende cosmetische behandelingen je uitstraling weer verfrissen.

 

Wallen verminderen

Wallen zijn een veelvoorkomend verschijnsel bij mensen met veel stress en weinig slaap. Gelukkig zijn een aantal mogelijkheden om wallen aanzienlijk te verminderen. Het internet staat vol met huis-, tuin- en keukenmiddelen om de doffe kleur onder je ogen te laten verdwijnen. Je kent ook waarschijnlijk het beeld van de vrouw met de schijfjes komkommer op de ogen wel. Dit zou ook kunnen helpen, aangezien komkommer de vochtbalans in de huid kan herstellen. Voor een langdurig  resultaat kun je kiezen voor een ooglidcorrectie of fillers. Dit kan bij verschillende professionele plastische chirurgen zoals bij de specialisten van Ooglift.

 

Rimpels

Stress heeft ook gevolgen de souplesse van je huid: bij langdurige hectische periode zul je zien dat er meer lijnen in je gezicht ontstaan. Vooral rond de ogen en de mond kunnen rimpels ontstaan. Probeer wel voldoende slaap te vatten, in ieder geval 6 à 7 uur per nacht. Ook zijn er een aantal trucjes, waardoor de kans op rimpels minder wordt, bijvoorbeeld door op je rug te slapen. Zo ontstaan er geen plooien in je gezicht. Als er echt diepere rimpels ontstaan kun je altijd een botox behandeling overwegen.

 

Verouderingsverschijnselen

Veroudering is een natuurlijk proces, wat fors versneld kan worden door veel stress. In het algemeen wordt je huid minder soepel en neemt de elasticiteit af. Het kan helpen om bijtijds te smeren met vocht inbrengende crème of zalf. Als je al duidelijk verschijnselen ziet is het te overwegen een facelift of halslift uit te laten voeren.

 

Kortdurende stress is gezond en kan nauwelijks kwaad. Als je echt te maken krijgt met langdurige stress, probeer dan eerst de oorzaak aan te pakken. Informeer vervolgens eens bij een cosmetische kliniek in jouw buurt wat ze voor je kunnen betekenen.

Gerelateerde berichten

Maagverkleining

Welke vitaminen heb ik nodig na een Gastric Bypass behandeling?

Als je een operatie hebt ondergaan om af te vallen, dan dien je de rest van je leven goed op je vitamine en mineralen inname te letten. Er zijn een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden