Palaestra

Sporten voor een jongere huid

Sporten voor een jongere huid

Geplaatst op

Wist je dat sport en beweging niet alleen goed is voor je conditie, maar ook voor je huid? Ja, het is écht waar, door regelmatig te sporten behoud jij langer een jongere huid! Dus voeg sporten eens toe aan je routine en zie het verschil! 

Sport en beweging voor een jongere huid 

Hoe zorgen sport en beweging dan eigenlijk voor een jongere huid? Nou, door te sporten verbeter jij de conditie van je organen. En wist jij dat je huid ook een orgaan is? De huid is zelfs het grootste orgaan van je lichaam! Lichamelijke beweging zorgt dus voor een betere conditie van je lichaam, en zorgt ook voor anti-aging van de huid. Dit komt doordat actieve beweging zorgt voor een betere bloedtoevoer en transport van nutriënten naar de huid. Weinig beweging heeft immers een negatieve impact op het hart, de bloedvaten, ademhaling, spieren en botten. Wanneer je door te bewegen deze lichaamsdelen in goede conditie houdt, wordt je huid er dus ook beter van. 

TCA-peeling 

Mocht je nu al het merendeel van je leven niet echt veel gesport hebben, dan kun je ook gaan voor een nieuwe start. Mocht dit het geval zijn dan kun je gaan voor een TCA-peeling. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype, dus ook die van jou! Maar hoe gaat je huid hier jonger door uitzien? Nou, deze peeling zorgt ervoor dat jouw oude huid als het ware wordt vervangen door een nieuwe huid. De TCA-peeling gaat als volgt; een zuur dringt jouw huid in, waardoor het afschilfering proces van je huid wordt versneld. Hierdoor verdwijnen rimpels, lijnen, pigmentvlekken en zelfs acne. Bij een goede verzorging na de TCA-peeling heb jij dus in een mum van tijd een frisse, jonge huid. Je hebt nu als het ware een nieuwe start! Laat je huid eerst goed herstellen voordat je het sporten gaat oppakken. Probeer niet terug te vallen in je oude routine en blijf regelmatig bewegen en sporten. Wanneer je dit advies opvolgt blijft jouw huid lang mooi. Voor meer informatie over een TCA-peeling kun je contact opnemen met een kliniek bij jou in de buurt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden