Palaestra

Hoe creëer ik extra ruimte voor bagage op de fiets?

Bagageruimte op de fiets

Hoe creëer ik extra ruimte voor bagage op de fiets?

Geplaatst op

Wanneer je veel bagage vervoert tijdens het fietsen kan je vaak alle hulp wel gebruiken. Het is vaak weer stuntelen op de fiets om alle boodschappen weer mee naar huis te nemen. Een schommelde tas aan je stuur lijkt handig, maar in de praktijk is dit vaker een stoormiddel dan hulpmiddel tijdens het fietsen. Gelukkig zijn er genoeg opties beschikbaar waarmee je jouw fiets kan uitrusten en stressvrij je bagage kan vervoeren. Rust je fiets bijvoorbeeld uit met fietstassen. Lees meer in deze blog welke accessoires jou van hulp kunnen voorzien.

Welke accessoires zijn er te verkrijgen?

Er zijn tegenwoordig tal van hulpmiddelen te verkrijgen voor het vervoeren van extra bagage op de fiets. Bij sommige hulpmiddelen is het nodig om iets extra’s toe te voegen, zoals een fietsrek. Mocht je liever niet te veel willen veranderen aan je fiets dan kan een fietstas, die weer te verwijderen is, een gewenste oplossing zijn. Naast bagage kun je ook voor comfort kiezen met het vervoeren van een extra persoon. De volgende fiets accessoires worden veelal gekozen:

  • Fietstassen
  • Fietsmanden
  • Fietskussen voor comfort
  • Transportrek
  • Fietsaanhangers

Welke accessoire is geschikt voor jou?

Alle benoemde accessoires hebben hetzelfde doel. Namelijk jouw fietsgemak vergroten bij het vervoeren van bagage of personen. Toch is er onderscheid te maken tussen de hulpmiddelen. Je wilt liever een fietstas dan een fietsrek als je vaak in de situatie komt waar je nog onverwachte boodschappen wilt gaan doen. Kies de fietsrek in plaats van de fietstas als je vaker op pad bent met een grote sporttas. Heb je toch vaak bagage dat iets te groot is voor in de fietstas? Maak dan de keuze voor een fietsaanhanger. Op basis van jouw persoonlijke wensen kun je de keuze maken welke accessoire jou het meest gemak gaat opleveren. Maar je mag natuurlijk ook voor meerdere hulpmiddelen kiezen!

Waarom accessoires aanschaffen voor de fiets?

Het is vaak heel herkenbaar. Je hebt net iets teveel boodschappen gedaan, waardoor je met volle tassen op de fiets weer naar huis moet. Ga er maar aan staan. Met een vaste upgrade heb je altijd de optie achter de hand om onvoorziene bagage veilig en comfortabel te vervoeren. Het is daarnaast vaak een eenmalige extra aanschaffing voor de fiets.

Extra ruimte op de fiets

Met extra gecreëerde ruimte fiets je comfortabel met bagage van punt A naar B. Het biedt uitkomst bij je dagelijkse boodschappen, meenemen van schoolspullen of een sporttas. Het is comfortabel en daarnaast ook veilig. Je wilt niet dat een bungelende tas tussen je spaken komt. Of je nu een omafiets, stadfiets of kinderfiets hebt. Voor elke fiets zijn hulpmiddelen te vinden. Het leven wordt een stuk makkelijker met een ondersteunende accessoire voor de fiets.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden