Palaestra

Gietvloer ideaal in sportschool

Gietvloer ideaal in sportschool

Geplaatst op

Met een gietvloer is het bijzonder eenvoudig om een minimalistisch design te realiseren waarin klanten van je sportschool zich helemaal goed voelen. We leggen in deze blog graag uit hoe het werkt. Wil je nog meer weten over zaken die spelen in de health business, blijf dan onze site volgen. Zo ben je steeds op de hoogte van de verschillende trends en tips. 

We blijven je graag inspireren met toffe blogs!

Wat zijn de voordelen van een gietvloer in een sportschool?

Veel sportschool eigenaren vragen zich af wat nu eigenlijk de voordelen zijn van een gietvloer in de sportschool. In oude sportscholen is vaak gebruik gemaakt van betonvloeren om de basis voor het interieur te vormen. De gietvloer is wat dat betreft een echte upgrade. Het mooie van een gietvloer is dat deze over een oude betonvloer heen te gieten is. Daarbij is de gietvloer erg gemakkelijk schoon te maken en slijtvast. De kunststof waar de vloer van gemaakt is heeft deze eigenschappen. Doordat de gietvloer gemakkelijk te reinigen is, zul je een hygiënische omgeving kunnen creëren waarbinnen de verschillende oefeningen gedaan kunnen worden.

Design voordelen van een gietvloer 

De sterke eigenschappen van de gietvloer zijn bijzonder populair, ook qua design spreken de voordelen boekdelen. Doordat kunststof de basis voor de gietvloer is, is deze vloer gemakkelijk in verschillende kleuren te maken en dus ook verkrijgbaar. Wanneer jij een speciaal concept voor je sportschool bedacht hebt, dan is het erg slim om te gaan voor een gietvloer, want qua kleur past die er dus altijd bij. Verder is het zo, dat een gietvloer een rustige uitstraling heeft en daardoor prima past bij de concentratie die nodig is om in de sportschool de oefeningen te doen. Een gietvloer in de sportschool is dus helemaal zen en je klanten zullen er erg blij mee zijn dat ze de oefeningen kunnen doen op zo’n goede vloer. 

Blijf onze site volgen en lees onze blog, daarmee houden we je graag op de hoogte en inspireren we je. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden